Viatge d’una arrecada lliure

Ja fa temps que hi penso…
No sóc la primera persona que té com a habilitat i afició alliberar arrecades que, per acord pre-matrimonial, han fet vida juntes. Dit d’una altra manera; que perd arrecades.

Sense preguntar-los-hi, sense poder-s’ho plantejar, i fins que la mort (o jo) les separi. Arrecades, mitjons, sabates, cireres, …

De fet, i pel que sents dir al comentar-ho, és força comú.

He perdut arrecades a la majoria de llocs on he estat, i si les comences a contar, n’hi ha un bon grapat! On van a parar totes aquestes arrecades? Algú les troba? On són? Viatjant lliures, potser amb por, potser valentes, potser enterrades… potser soles, potser esclaves un altre cop, potser vives.

“Ànimes” lliures, diferents, amb personalitat, amb històries… Algunes amb records de paraules amables, de paraules ben dites. D’altres, desitjant caure de l’orella per no sentir-ne més. Algunes atrapades per algun cabell enamorat que no la volia lliure, i altres amb algun moc enganxat!!

Tot un món el de les arrecades lliures… Un món que dóna peu a somiar sobre llibertat i diversitat.

P.D: Sí,  estic a l’aeroport, matant el temps després d’haver tornat a perdre una arrecada…

wpid-20130316_085658_01.jpg

3 thoughts on “Viatge d’una arrecada lliure

 • 16 de març de 2013 at 10:02
  Permalink

  Però algunes escapades de les arrecades són sortides d’un dia, i quan arriba el vespre t’anyoren i volen tornar a casa.. I per això fan aquest viatge enredades en la bufanda, samarreta o els llocs més insospitats. Voldrà la d’avui tornar?

  Reply
 • 18 de març de 2013 at 12:36
  Permalink

  Tens tota la raó… hi ha vegades però que les arrecades tornen juntes i reconciliades desde llocs molt llunyans, enbolicades juntetes dins un sobre i amb una nota d’algún noi on diu:-It was nice to meet you!! 😉 frindly reminder holidays in Czeck Rep. je,je,je,je!!!

  Reply
 • 19 de març de 2013 at 7:27
  Permalink

  A si?? Ostres quina passada, no? Un dia m’ho hauràs d’explicar bé això!
  @uri: no han tornat no… la llibertat és massa golafre!

  Reply

Deixa un comentari

Translate »
%d bloggers like this: